22 Kasım Diş Hekimliği Günü
25 Kasım 2019

22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve 21 -27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebeti ile diş hekimlerimizin Diş Hekimliği Gününü kutlamak amacıyla hastanemizde etkinlik düzenlenmiştir.

Düzenlenen etkinliğe; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üy. Engin Ersin ŞİMŞEK, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. Kürşat TİGEN, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Muhammed Hanifi EZİCİ, Derviş Ali Hesna Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Uğur ÇAKIR ve diş hekimlerimiz katılım göstermiştir.

Açılış konuşmasını yapan hastanemiz Başhekimi Dt. Sibel MARAŞ TANRIVERDİ ardından, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üy. Engin Ersin ŞİMŞEK günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirmiştir. Meslek hayatlarındaki üstün gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı hastanemiz diş hekimlerinden Uz. Dr. Safiye Çiğdem KEKLİK GÜRKÖK, Dt. Ayten KARAOĞLAN ve Uz. Dr. Uğur İlker ÖZDAL’a İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU tarafından plaket takdim edilmiş ve etkinliğimiz aile fotoğrafı çekimiyle sonlanmıştır.

Etkinlik sonrasında Prof. Dr. Bilge Hakan ŞEN tarafından diş hekimlerimize yönelik “Endodontide Güncel Bilgiler ve Yaklaşımlar” konulu Bilimsel Program gerçekleştirilmiştir.

• 22 kasım.JPG
  • 22 kasım -10.JPG